1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 315g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Ogórek | 20g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 200g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |