Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 230ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |