Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Borówka amerykańska | 100g |
2,80 zł
(6,99 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 375g |
1,64 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Krążki ryżowe | 30g |
0,73 zł
(2,69 zł) |
|
| Ksylitol | 14g |
0,73 zł
(12,99 zł) |
|
| Marchew | 270g |
0,82 zł
(2,29 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
| Mąka jaglana | 60g |
0,72 zł
(11,99 zł) |
|
| Nasiona chia | 10g |
0,28 zł
(6,99 zł) |
|
| Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
1,50 zł
(4,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 25g |
0,17 zł
(6,99 zł) |
|
| Porzeczki czarne | 110g |
1,46 zł
(5,99 zł) |
|
| Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Śledź marynowany | 150g |
3,64 zł
(8,49 zł) |