Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 500g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |