Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jabłko | 480g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |