Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |