Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 285g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |