Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |