1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |