Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 190g |
![]() |
|
Sałata | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |