Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |