Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Białe wino | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kapary | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Makaron z ciecierzycy | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 500g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 5g |
![]() |