1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Masło klarowane | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.3g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Sól biała | 0.3g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |