Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cukier biały | 2g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |