1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 540g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |