Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Wymieszaj składniki
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |