Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 400g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 30g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |