Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 240g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 28g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |