Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |