Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 225g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Marchew | 330g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 16g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 95g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |