1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 220g |
![]() |
|
Chleb żytni | 60g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 500g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 75g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Marchew | 180g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Por | 50g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 80g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziele angielskie | 1g |
![]() |