Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 100g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 460g |
![]() |
|
Pomidory | 1190g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 400g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 340g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |