Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Sos tzatziki | 100g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |