1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 8g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 50g |
![]() |
|
Kminek | 3g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Schab pieczony | 30g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |