Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 160g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 30ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 150g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |