1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |