Kanapkę smarujemy serkiem. Na kanapkę kładziemy szynkę i pomidor.
Autor: qba100
Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 210g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 72g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 150g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Serek typu "Fromage" naturalny | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |