Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 250g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 365ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |