1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Fasola cięta konserwowa bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Ziemniaki | 30g |
![]() |