1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
propozycja przepisu przysłana przez: Berkas
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 480g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 450g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 0.01g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 85g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 460g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Por | 160g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 0.3g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2.5g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Zioła prowansalskie | 0.3g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |