Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |