Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 550ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 6g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 300g |
![]() |
|
Pomidory | 630g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |