1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 3g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 250g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 3g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 21g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |