Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 240g |
![]() |
|
Biały pieprz | 0g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 0g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 20g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 8g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 6g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 50g |
![]() |
|
Płatki drożdżowe | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Słodka śmietanka | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 1000ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |