Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Chleb żytni | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 375g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Marchew | 330g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |