1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |