Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Mleko kokosowe gotujemy i zalewamy nim płatki, pestki dyni i suszone śliwki. Całość mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na kilka minut. Podajemy posypane cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 80g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 550g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 80g |
![]() |