Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 25g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 110g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 300g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 75g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |