Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cebula | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 480ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |