1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 550ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |