Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 30g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 42g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Ziemniaki | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |