1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |