Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 220g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 200g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |