Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 220g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 370g |
![]() |
|
Majonez | 75g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Papryka jalapeno | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 180g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 180g |
![]() |