Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 2g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 110g |
![]() |
|
Pestki dyni | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |