1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 24g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |