1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 415ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 2g |
![]() |