Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 220g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 44g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Marchew | 80g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 2g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |