Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 200g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mieszanka chińska mrożona | 750g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 180g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 260g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |