1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |